--- NIEUWS ---

26-01-2019 Lesrooster aangepast


Vanaf woensdag 9 januari 2019 starten wij met G-gym. Dit is gym speciaal voor kinderen met cognitieve beperking.

Dit zal plaatsvinden op onze locatie in Bleijerheide (Bleijerheiderstraat 125). Heb jij hierin interesse? Neem dan contact op met ons secretariaat via:

Secretariaat GV BALANS
Mw. V. Reul-Augenbroe
Secretaris GV BALANS

045-5452758

Meer info hier


23-11-2018 Fotoalbum update


28-10-2018 Lesrooster aangepast


GV Balans heet Weegels hoorbeleving van harte welkom als sponsor. Bij Weegels hoorbeleving, de HoorProfs vakaudicien, kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en excellente hoorzorg. Weegels hoorbeleving is merkonafhankelijk. Met gedegen kennis van middelen en mogelijkheden en door te luisteren naar wat u wilt, zoeken zij samen met u naar de beste oplossing. Zij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Dus ook met vragen of voor een aanpassing bent u altijd welkom bij Weegels hoorbeleving.

Weegels Hoorbeleving

----

GV Balans heet Wiertz Personeelsdiensten van harte welkom als sponsor.
Wiertz Personeelsdiensten is sterk in werk. We zijn er voor tijdelijke uitzendbanen en voor banen in vaste dienst. Op alle opleidingsniveaus en in alle branches. Van horeca tot bouw. Van zorg tot techniek. Van zakelijke dienstverlening tot callcenters. Wij maken er werk van! Wat ons anders maakt, is dat wij echt werk van mensen maken. Bijzondere mensen die op zoek zijn naar bijzondere banen.

Wiertz Personeelsdiensten

----

GV Balans heet Ivo’s Sportshop van harte welkom als sponsor en kit supplier.
Ivo's Sportshop is een moderne sportwinkel waar Service zeer belangrijk is en de klant op de 1ste plaats staat, de specialist in de regio voor Wandel, Running, Tennis, Voetbal en Dans en Turnsport.

Sponsor - Ivo's Sportshop
 
 
Welkom 


gym, gymmen, gymen, gymnastiek, turnen, sporten, sport, balans, kerkrade, vereniging, gymnastiekvereniging, volleybal, tao zhanshi, turncentrum, turnhal